Igor Brajdić: Stanje u bjelovarskom gospodarstvu posljednjih pet godina je jako dobro

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovar je u posljednje vrijeme veliko gradilište, a na mnogim gradskim projektima, Grad surađuje s domaćim poduzetnicima. Potvrđuju to primjeri konstrukcijskih obnova u samom središtu Bjelovara koje su u potpunosti uposlile građevinsku struku na našem području. Upravo je to bila glavna tema današnje konferencije za medije na kojoj su, uz zamjenika gradonačelnika Igora Brajdića, sudjelovali i direktor tvrtke Demaring Dejan Marinić i direktor tvrtke Begeom Inženjering Krunoslav Benković.

– Upravo te tvrtke zaslužne su i za konstrukcijsku obnovu zgrade staroga zatvora koja je stajala oko dva milijuna eura – rekao je Brajdić dodajući kako je zadovoljan suradnjom s bjelovarskim poduzetnicima te kako je stanje u gospodarstvu u posljednjih pet godina u Bjelovaru jako dobro. Tomu u prilog navodi i činjenice da je porastao broj zaposlenih u našem gradu, a smanjio se broj nezaposlenih te da se bilježi povratak radno-aktivnog stanovništva.

Zadovoljstvo poslom i suradnjom s Gradom nisu krili ni predstavnici Demaringa i Begeom Inženjeringa koji su tijekom par godina povećali opseg posla i zaposlili nove ljude.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!