Stigao Božićni gala koncert, orkestrom će ravnati mladi Bjelovarčanin Bruno Bišćan

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sve je spremno za veliku glazbeno-scensku poslasticu koja se večeras održava u bjelovarskoj Dvorani europskih prvaka. Naravno, riječ je o Božićnom gala koncertu na kojem će nastupiti Mia Dimšić, Marko Tolja, Neno Belan, Tomislav Goluban, Mario Petreković, Robert Mareković, Adalbert Turner Juci, Siniša Štork, Martina Đurđević, Erna Rudnički, Lobel Braun i Goran Smoljanović. Također, uz već dobro poznati vokalni ansambl Brevis iz Osijeka, sudjelovat će i plesni studio Step by step iz Zagreba, a veliku ulogu na ovogodišnjem koncertu dobio je sjajni mladi bjelovarski glazbenik Bruno Bišćan koji će ravnati orkestrom. Kako je kazao, za njega je ovo velika odgovornost budući da je i sam odrastao uz Božićni gala koncert.

– Gaga je osmislio odličan scenarij. Odabir pjesama je vrlo raznolik, a solisti su sjajni. Kada je riječ o orkestru, on je satkan od glazbenika za koje ja mogu garantirati da će svojom kvalitetom i glazbenim izričajem pridonijeti kvaliteti koncerta, a istovremeno je većina njih na neki način povezana s Bjelovarom. Tako je od 35 glazbenika orkestra, njih 27 ili iz Bjelovara ili ovdje živi i radi, a ostali su uglavnom već nastupali na Božićnom gala koncertu – istaknuo je Bišćan.

Dodajmo tome kako će gledatelji pred malim ekranima i ove godine imati priliku uživati u snimci koncerta iz Bjelovara. On će biti prikazan na HRT-u u vrijeme božićnih blagdana.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!