Korisnici bjelovarskog Doma za starije uživali u zabavnoj igri – Bingu!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Povodom 50. godina poslovanja, Hrvatska lutrija posjećuje staračke domove diljem Lijepe Naše, preciznije, domove u vlasništvu jedinice regionalne samouprave u svakoj županiji. Na tom se putu našao i Dom za starije osobe Bjelovar čiji su korisnici danas sudjelovali u aktivnostima koje provodi i organizira Hrvatska lutrija u sklopu provedbe društveno odgovornih aktivnosti.

-Hrvatska lutrija obilježava 50 godina svog uspješnog poslovanja tako da su svoj rođendan odlučili proslaviti s nama i ono što gledamo na ekranima donijeli su nama izravno ovdje u Dom – rekla nam je ravnateljica Doma za starije osobe Sanela Mlatilik i dodala – Svi korisnici sudjelovali su u Bingu, svi su bili sretni dobitnici jer su za sve predvidjeli neke nagrade.

Osim organizacije aktivnosti za korisnike domova, Hrvatska lutrija svakom domu kojeg posjeti uručuje i donaciju od 5 tisuća eura.

-Također, Domu su poklonili iznos od 5 tisuća eura što ćemo mi svakako upotrijebiti za povećanje kvalitete rada i života korisnika u Domu – otkrila nam je ravnateljica.

Ček s donacijom ravnateljici je uručio Regionalni menadžer prodaje Hrvatske lutrije Krešimir Palijan.

– Ova inicijativa je nastavak našeg kontinuiranog rada u javnom interesu. Svaki dom kojeg smo posjetili darivali smo iznosom od 5000 eura, ali smo i organizirali jedno veselo druženje uz igru s našim starijim sugrađanima – rekao je Palijan.

-Izuzetna nam je čast što smo uspjeli to izorganizirati, svi su bili veseli, svi smo se zabavili tako da, zahvale Hrvatskoj lutriji – zaključila je ovu veselu priču ravnateljica Mlatilik.

FOTO: Hrvatska lutrija


PODIJELI S PRIJATELJIMA!