Pogledajte najbolje likovne i literarne radove mladih učenika na temu ‘Zaštite okoliša’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Jakov Špoljarić iz 3. razreda PŠ Prgomelje, OŠ Rovišće sa svojim likovnim radom (mentorica Jasmina Imbrišić) i Doris Kuhar iz 2. razreda PŠ Kraljevac, OŠ Rovišće sa svojim literarnim radom (mentorica Mirjana Janković) pobjednici su natjecanja na temu ‘Zaštite okoliša’ u organizaciji Komunalca d.d. Bjelovar.

Plan Komunalca d.o.o. Bjelovar je da se svi pristigli radovi tiskaju kao monografija, a kao pobjednički rad za naslovnicu odabran je rad učenice: Lota Kovačević iz 3.d razred, IV.OŠ, (mentorica Sanja Pavin)

Inače, na današnji dan, 22. veljače, obilježava se Svjetski dan ekologije, a spoznaju o važnosti očuvanja Zemlje želimo prenijeti i na naše najmlađe jer na njima svijet ostaje – poručili su iz bjelovarskog Komunalca i dodaju.

Pobjednici će na jedan dan voditi Komunalac

Upravo zato, kako bismo približili temu očuvanja okoliša najmlađim sugrađanima, organizirali smo natjecanje za sve osnovne škole na temu Zaštite okoliša u likovnoj i literarnoj kategoriji. Svi pristigli radovi bili su odlični i izuzetno nam je drago što je poziv na natjecanje polučilo takav odaziv. Stručno ocjenjivačko povjerenstvo koje su činile ravnateljica knjižnice Bjelovar Vjeruška Štivić, ravnateljica OŠ Veliko Trojstvo i predsjednica društva Naša djeca Sanja Vranješević, te kustosica Muzeja Bjelovar Antonija Ravenšćak, odabrale su pobjednike prema razredu i kategoriji, a od svih pobjednika odabrani su i glavni pobjednici koji će imati priliku na jedan dan voditi tvrtku Komunalac d.o.o. Bjelovar.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!