Nema odmora u OSIT-u, uspjeli su putem mjere zaposliti svoju članicu!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

-Dok drugi pričaju i obećavaju, mi zapošljavamo i ne tražimo sažaljenje, već priliku! – poručili su danas iz bjelovarske Udruge osoba s intelektualnim teškoćama, popularnog OSIT-a, pohvalivši se kako su zaposlili svoju članicu Mirnu Arapović.

-Dobro nam došla u tim, Mirna Arapović! Danas još jedna mala ali VELIKA pobjeda, i još jedan mali ali VELIKI korak prema društvu jednakosti.

Svojim stručnim i predanim svakodnevnim radom, prepoznati smo od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, te su nam opet dali priliku i omogućili da putem Javnog rada, zaposlimo našeg člana, osobu s intelektualnim teškoćama! Već niz godina veoma uspješno i na veliko zadovoljstvo svih sudionika, koristimo ovu mjeru, te na taj način zadovoljavamo jedno od temeljnih ljudskih prava, pravo na rad, ostvarivanje prihoda i neovisnost – pohvalili su se OSIT-ovci.

Dodaju kako su na ovaj način u udruzi već u nekoliko navrata u posljednjih nekoliko godina uspjeli zaposliti vlastite članove koji su imali uvjete za sudjelovanje u spomenutoj mjeri. Nju je ranije koristila i sama Mirna.

Podsjetimo, Udruga OSIT posljednjih godina sudjeluje i osmišljava različite projekte putem kojih osigurava sredstva za rad te bolji i ugodniji život svojih članova te provedbu brojnih aktivnosti.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!