Puhački orkestar Bjelovar održava seminar za dirigente i članove orkestara. Trajat će dva dana…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Puhački orkestar Bjelovar najavljuje održavanje Seminara za dirigente i članove puhačkih orkestara, koji će se održati pod vodstvom Gregora Kovačiča u organizaciji Hrvatskog sabora kulture, 2. i 3. ožujka 2024. godine u Bjelovaru

Ovaj seminar ima za cilj unaprijediti vještine i znanja dirigentima i članovima puhačkih orkestara te ih pozicionirati kao stručnjake u svojem području.

Seminar predstavlja izuzetnu priliku za sve dirigente i članove puhačkih orkestara da unaprijede svoje vještine i znanja kroz interaktivne radionice, predavanja renomiranih stručnjaka te praktične primjere iz prakse. Kroz različite tematske module, sudionici će imati priliku naučiti nove tehnike dirigiranja, pristupe interpretaciji glazbe te poboljšati svoje tehničke vještine na svojim instrumentima.

Inače, za prijavu na seminar potrebno je ispuniti prijavnicu i poslati je elektronskom poštom na e-mail: glazba@hrsk.hr.

Za sve članice Hrvatskog sabora kulture i njihove članove seminar je BESPLATAN. Sudionici Seminara iz udruga koje nisu članice Hrvatskog sabora kulture dužni su uplatiti kotizaciju u iznosu od 60,00 €.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!