Trudnice iz Bjelovara pozvane na prenatal jogu. Evo detalja…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Uzbuđenje iščekivanja bebe, donosi mnoge promjene u život buduće majke. Tijelo se psihički i fizički mijenja, a buduća majka proživljava pravi tobogan emocija.

Kako bi vrijeme slatkog čekanja bilo što ugodnije, sve više trudnica odabire prenatal jogu. Bjelovarske trudnice mogu je prakticirati u joga studiju „Mandala”, kod Martine Hautman Matijaš, certificirane učiteljice prenatal joge s višegodišnjim iskustvom vođenja grupa.

-Joga svojim holističkim pristupom nudi brojne dobrobiti. Među njima su poboljšanje cirkulacije, osnaživanje fizičkog tijela, ublažavanja bolova u donjim leđima i drugo. Nadalje, joga poboljšava san, umanjuje stres, uči pravilnijem disanju. S obzirom da se sati prenatal joge održavaju u grupi, trudnica ima priliku povezati se sa ženama koje trenutno prolaze isto što i ona, izmjenjivati iskustva, pružati si međusobnu podršku, kaže Martina koja je i sama majka dvojice sinova.

Dodaje kako je joga divna disciplina koja priprema trudnicu za porod, fizički, mentalno i emocionalno.

Svi koji se u to žele uvjeriti, idući tjedan, 17. travnja u 18 sati, imaju mogućnost dolaska u „Mandalu” na probni, besplatan sat te tako iz prve ruke okusiti blagodati koje joga nudi.

Martina Hautman Matijaš

PODIJELI S PRIJATELJIMA!