VAŽNA TITULA Prvi u središnjoj Hrvatskoj dobili priznanje za poticanje ženskog poduzetništva

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ZAGREB/DARUVAR – Na petom po redu Kongresu poduzetnica, najvećem poslovnom okupljanju žena u poduzetništvu Hrvatske i jugoistočne Europe, Gradu Daruvaru uručena je povelja Grad – prijatelj ženskog poduzetništva. Uz Daruvar, ovogodišnji laureati su i Poreč i Županja.

Grad Daruvar tu je titulu dobio kao prvi grad iz Bjelovarsko-bilogorske županije i središnje Hrvatske, uz rame s gradovima Vukovarom, Novom Gradiškom, Lipikom, Pakracom, Siskom, Zaprešićem, Petrinjom, Zagrebom, Jastrebarskim, Prelogom te Međimurskom, Varaždinskom te Krapinsko-zagorskom županijom. Povelja se dodjeljuje za aktivno promicanje ženskog poduzetništva, iniciranje, organiziranje i financiranje edukacija i manifestacija kojima se jača žensko poduzetništvo te pomaže ženama na realnom tržištu. Nagradu je u ime Grada Daruvara preuzela potpredsjednica Gradskog vijeća, inicijatorica i aktivna sudionica edukacija i provedbe cijelog projekta na području Grada Daruvara Snježana Sabo.

Sabo je sudjelovala i u radu Kongresa kao jedna od panelistica na temu Ženski networking – nedosanjani san ili učinkovito djelovanje. Kongres se i ove godine, posjećenošću, sadržajima te temama u panelima, svrstao uz sam bok s najvećim europskim manifestacijama namijenjenim poslovnim aktivnostima žena na realnom tržištu. Zajednički ga organiziraju Ženski poduzetnički centar i Grad Zagreb, u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta te ostalim partnerima.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!