Velik interes za bespovratnim potporama

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GRUBIŠNO POLJE – U Grubišnom Polju u tijeku su brojni javni pozivi. Jedan od njih tiče se malog i srednjeg poduzetništva čime se nastavlja prošlogodišnji pozitivan trend, a gradonačelnik Zlatko Mađeruh otkrio je kako grad ovom mjerom pomaže poduzetnicima.

– Ovo nije projekt koji provodimo samo sada, provodili smo ga i prošle godine kad smo vidjeli da je bilo dosta zainteresiranih poduzetnika. Prije nekoliko godina nisu bila iskorištena sva sredstva, a ove smo godine morali osigurati više sredstava jer je interes puno veći – naglašava te dodaje kako je to velika pogodnost te da su ih poduzetnici hvalili i govorili kako im ta pomoć puno znači dok su potpisivali ugovore.

– Ova pomoć poduzetnicima sigurno je dobrodošla osobito u ovo vrijeme korone kad imaju smanjene prihode ili možda čak i ne rade. Grad im tako pomaže ne bi li planirali daljnji posao te investirali u potrebnu opremu – navodi. Gradonačelnik se nada da će ove bespovratne potpore u budućnosti stvoriti i neka nova radna mjesta čime bi se doprinijelo ostanku mladih u Grubišnom Polju.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!