Uskoro proslava prvog rođendana uz kontinuirani rast broja gostiju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Jedan od novijih i modernijih bjelovarskih smještajnih objekata, KM therooms u Velikim Sredicama 15, uskoro obilježavaju prvu godinu dana od otvorenja. Razloga za zadovoljstvo uoči prvog rođendana je, kažu u KM theroomsu, puno.

-Ni sami na početku nismo znali što možemo očekivati. Jednostavno smo dali sve od sebe i nadali se najboljem. I tako je i ispalo. Puno smo toga naučili i usvojili sa svakim novim gostom. Kao što u svakodnevnom životu susrećemo velik broj različitih ljudi, tako se i mi u našem poslu svaki dan susrećemo sa novim gostima, te novim željama i potrebama istih – kažu u KM theroomsu. Dodaju kako već imaju dobru bazu stalnih gostiju koji se uvijek rado vraćaju, a posebno ih veseli činjenica da iz mjeseca u mjesec bilježe porast broja gostiju.

-S maksimalnim kapacitetom od 22 ležaja, u našem smještajnom objektu gostima je na raspolaganju jedna jednokrevetna soba, šest dvokrevetnih soba (sa bračnim/odvojenim krevetima), te tri trokrevetne sobe. Svaka soba opremljena je kvalitetnim Boxspring krevetima, radnim stolom, minibarom, kuhalom za vodu, kavom, čajem, sokovima, TV jedinicom, vlastitim klima uređajem, i ručnicima – navode naši sugovornici. K tome, svaki gost ima osiguran besplatan parking u ograđenom dvorištu koji se nalazi u sklopu samog objekta, te besplatan WiFi.

Više detalja možete o smještaju u objektu KM therooms možete pronaći na službenoj web stranici www.kmtheroomsbjelovar.com ili na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!