Ivanu Kataviću međunarodna nagrada za životno djelo

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KRIŽEVCI – Ivan Katavić, osnivač i vlasnik tvrtke KTC d.d. Križevci dobitnik je velike nagrade i priznanja ‘Stvaratelji za stoljeća’ za životno djelo u poduzetništvu. Zlatnu lentu primio je prošli tjedan u Dubrovniku, u sklopu 7.Regionalnog summita poduzetnika srednje i jugoistočne Europe ‘300 najboljih’, 7. dodjele nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi ‘Stvaratelji za stoljeća’ za 2020. t 2. dodjele internacionalnih nagrada i priznanja za zajednice i institucije za kreiranje dobrog ambijenta za razvoj poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi ‘Globallocal’ za 2020.

Osnovni cilj održavanja Regionalnog summita poduzetnika srednje i jugoistočne Europe ‘300 NAJBOLJIH’ je promocija značaja poduzetništva za sveukupni ekonomski i društveni razvoj i pružanje doprinosa razvoju poduzetništva – istaknuo je prof. dr. sc. Kadrija Hodžić, predsjednik Programskog savjeta Regionalnog summita poduzetnika ‘300 NAJBOLJIH’.
-Projektom dodjele nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi ‘STVARATELJI ZA STOLJEĆA’, želi se javno odati priznanje i široj javnosti skrenuti pažnja na velike vizionare i lidere sutrašnjice čija su neustrašivost, rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati, temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo te kreator razvojnih izazova za novo vrijeme – kazao je prof. dr. sc. Siniša Zarić,
predsjednik Međunarodnog komiteta za dodjelu nagrada i priznanja ‘STVARATELJI ZA STOLJEĆA’.
-Za razvoj poduzetništva, ekonomije i društva nije dovoljna samo dobra ideja, napredna pravna regulativa i potpora institucija. Neophodno je i poticajno ozračje te visoki profesionalizam, odgovornost i stručnost svih koji obnašaju javni poziv. Najistaknutije osobe koje odlikuju te karakteristike i koje pokreću razvojne procese, društvo treba prepoznati, identificirati, promovirati i nagraditi. Priznanje sredine u kojoj djeluju nerijetko je važnije od materijalnog vrednovanja njihova požrtvovnog rada. To će biti stalna misija Projekta ‘GLOBALLOCAL’. – istaknula je prof. dr. emeritus Slavica Singer, predsjednica Međunarodnog komiteta za dodjelu nagrada i priznanja ‘GLOBALLOCAL’.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!