Zbog pandemije otkazana još jedna manifestacija u središnjoj Hrvatskoj

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Jubilarno 25. izdanje Viroexpo-a neće se održati, odnosno prolongirano je.

Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, Viroexpo 2022, još je jedan u nizu žrtava virusa koji već više od dvije godine kroji pravila i zakone diljem svijeta.

– Imali smo zaista veliku želju, žao nam je što je ispalo kako je ispalo, ali drugačije na žalost ne može biti, ma koliko god jako mi to željeli – rekao je Bojan Mijok, direktor Viroexpo-a i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i poljoprivredu Virovitičko-podravske županije za portal icv.hr.

Prema njegovim riječima, kako trenutno stvari stoje na razini države i uz bilježenje velikih brojki novozaraženih, te vrlo teškom predviđanju razvoja broja novozaraženih, ali i uz trenutne epidemiološke mjere, sajam se mora prolongirati. Sajmu u korist ne ide ni činjenica da se održava u zatvorenom prostoru.

– Vidjet ćemo hoće li se održati ove godine u nekom drugom periodu, jer u toj odluci ključnu će ulogu imati epidemiološka slika s koronavirusom. Ako ona bude povoljna, mi ćemo biti spremni. Svim izlagačima koji su uplatili za izlagački prostor za sudjelovanje na sajmu još 2020., kotizacija i nadalje ostaje za sajam 2022. godine – naglasio je Mijok.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!