NASTAVAK ULAGANJA Novi nogostup duž cijele Nove Ploščice

- #ostanidoma -

VELIKA TRNOVITICA – I u Općini Velika Trnovitica planiraju se projekti za ovu godinu. Prioritet je nastavak ulaganja u komunalnu infrastrukturu, točnije u nogostup u Novoj Ploščici koji je stigao do posljednje, treće faze radova. Nadalje, nastavit će se izgradnja vodovoda kao i izgradnja plinovoda u mjestu Mala Mlinska. Postavit će se javna LED rasvjeta, asfaltirati ceste te urediti mjesni domovi u Maloj Trnovitici i Mlinskim Vinogradima. Investiciju prioriteta godine – nogostupa, otkrio je Ivan Marković, načelnik Općine Velika Trnovitica.

– Radi se o trećoj fazi izgradnje pješačke staze odnosno nogostupa u Novoj Plošćici, dužina zadnje faze je oko 1,1 kilometar. Investicija bi trebala iznositi oko 600 tisuća kuna – rekao je Marković.

Marković otkriva i kada bi radovi trebali početi.

– Očekujemo povoljnije vremenske uvjete tako da bi negdje na proljeće trebalo biti raspisivanje određenih natječaja. Moram istaknuti da su i prva i druga faza bile dužine kilometar, a za obje dionice dobili smo određena financijska sredstva iz Ministarstva regionalnog razvoja – istaknuo je Marković.

Načelnik dodaje kako se i u trećoj fazi radova očekuje novac Ministarstva.

Sviđa ti se ovaj članak?

Dodaj zvjezdicu za ocjenu

Članak nema ocjena. Budi prvi i ocijeni ga.

Hvala na ocjeni!

Prati nas na društvenim mrežama!

- #ostanidoma -