OBNOVLJENA PROMETNICA Zbog nove ceste spava se duže

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

IVANSKA – Prilikom obilaska škole i školsko – sportske dvorane u Ivanskoj, koje će biti podvrgnute kompletnoj energetskoj obnovi, župan Damir Bajs iskoristio je radni posjet kako bi obišao i obnovljenu prometnicu Donja Petrička-Samarica. Podsjetimo, riječ je o dionici dugoj 2,6 kilometara, a vrijednost radova iznosila je 2,5 milijuna kuna. Riječ je o projektu koji je u 100 postotnom iznosu financirala Županijska uprava za ceste. Novoj prometnici, najviše se vesele mještani.

– Slušam pozitivna iskustva ljudi, kako spavaju po 20 minuta duže i zbog nove su prometnice vrlo brzo na poslu – rekao je Žarko Ugrić, vijećnik Općine Ivanska. 

Župan je u obilasku razgovarao s mještanima oba naselja i izrazio zadovoljstvo viđenim. Podsjetio je kako su nakon završetka radova uočene nepravilnosti na jednoj dionici u dužini od 600 metara za koje je osobno naložio da se uklone. No, ovime projekt još nije gotov.

– Tijekom ove godine, ovisno o natječajima, vjerujem da ćemo započeti i završiti cestu koja bi konačno taj projekt dovela do kraja – rekao je Bajs.

Podsjetimo, krajem prošle godine na području općine Ivanska otvorena je novoasfaltirana prometnica Babinac-Gornja Petrička. Time je u cestogradnju na području općine Ivanska u proteklih godinu dana uloženo 3,5 milijuna kuna.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!