ULAGANJA U DOMOVE Na red došao i projekt u Daruvarskom Brestovcu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KONČANICA – Ministarstvu regionalnog razvoja Općina Končanica prijavila je još jedan projekt. Riječ je o nastavku uređenja društvenog doma u Daruvarskom Brestovcu, točnije – radi se o četvrtoj fazi radova. Za posljednju, treću fazu, Ministarstvo je Općini pomoglo s 250 tisuća kuna, no nadaju se dodatnim iznosima s kojima će “točku na i” uspjeti staviti uređenjem okoliša i izgradnjom dječjeg igrališta.

– Projekt četvrte faze vezane za društveni dom u Daruvarskom Brestovcu kandidirali smo Ministarstvu regionalnog razvoja jer kod njih se uvijek kandidiraju dva projekta zajedno tako da ako nam ostane sredstava u rebalansu, po tom nam projektu nešto odobre. Nadamo se uspješnoj realizaciji i te faze kako bi društveni dom i njegov okoliš u potpunosti bili uređeni – rekao je Zlatko Bakunić, načelnik Općine.

Uz spomenuti kandidirani projekt, Općina je Ministarstvu regionalnog razvoja, po osnovi za nacionalne manjine, kandidirala projekt izgradnje garaže za vatrogasno vozilo. No, i taj se odgovor još uvijek čeka. (D. Aleksić)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!