DRUGA FAZA Nastavak projekta Centra kompetentnosti KKŽ

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRVINICA – U prostorijama Županijske uprave KKŽ je održan radni sastanak Projektnog tima Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji  kojem je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić. Na sastanku je raspravljano o predstojećim aktivnostima u projektu „Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu“ za koji je prošlog petka potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava. Projekt ukupne vrijednosti 30.027.720,85 kuna će s 85 posto biti financiran iz Europskog socijalnog fonda, dok će se preostalih 15 posto osigurati iz državnog proračuna.

Voditelj Projektnog tima Darko Masnec prisutne je članove izvijestio o planiranim aktivnostima koje se tiču realizacije projekta te je usuglašena dinamika i postupak provođenja javne nabave za drugu fazu projekta „Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu“,  kojim će se uspostaviti programski i kadrovski uvjeti neophodni za funkcioniranje Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Isti se veže na ranije odobren projekt kojim će se unaprijediti  infrastruktura Centra kompetentnosti, odnosno Obrtničke škole Koprivnica te partnerske ustanove Strukovne škole Đurđevac, a kojim će se navedene škole rekonstruirati, nadograditi i opremiti sa svom potrebnom specijaliziranom opremom iz područja elektrotehnike i računalstva što će omogućiti pristup kvalitetnom učenju temeljenom na radu te razvoj kompetencija radne snage i budućih zaposlenika lokalnih i regionalnih tvrtki.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!