OPĆINSKI PRIORITETI Potreban im je starački dom, ali i veći dječji vrtić

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKI GRĐEVAC – Nadu u dobru budućnost Velikog Grđevca svakako potvrđuje potreba za jaslicama u tamošnjem vrtiću o čijoj nadogradnji se već ozbiljno razmišlja. Baš kao i o izgradnji staračkog doma. U 2021. godini, otkriva načelnik Općine Tomislav Pavlečić, radit će se i na komunalnoj infrastrukturi, kao i na asfaltiranju cesta, te će se nastaviti sa svim prethodno započetim projektima.

– Radimo na nabavi komunalne opreme, od traktora i priključaka koji će služiti komunalnom poduzeću. Nabavili smo vatrogasnu cisternu kao navalno vozilo za naš DVD. Započeli smo radove na objektu za sport i rekreaciju uz nogometno igralište i veliki mi je ponos što to mogu završiti – rekao je Pavlečić.

Svi radovi teku prema unaprijed predviđenom planu, unatoč nezavidnoj situaciji u  zemlji, a završen je i projekt rekonstrukcije i uređenja zgrade za potrebe komunalnog poduzeća.

– Radi se o jednoj zgradi koja je bila stara možda i više od sto godina. Rekonstruirali smo je, stavili novo krovište, fasadu, stolariju i ostale prioritetne radove – kaže načelnik.

Puno se radilo i na energetskoj obnovi škola na području Velikog Grđevca, napominje načelnik Pavlečić i ističe da su i u tim, inače županijskim projektima pružali ruku pomoći kad god je zatrebalo. Obnovljene su tako, na radost školaraca i roditelja, PŠ u Pavlovcu i Donjoj Kovačici.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!