Sufinanciranje osjemenjivanja krava i junica

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA PISANICA – I u ovoj godini Općina Velika Pisanica pomaže poljoprivrednim gospodarstvima i to sufinanciranjem troškova umjetnog osjemenjivanja krava i junica na području općine. Poljoprivredna gospodarstva s područja Općine i fizičke osobe koje se bave poljoprivrednom djelatnošću zahtjev mogu podnijeti u Jedinstvenom upravnom odijelu Općine do 30. studenog ove godine.

– Natječaji se kod nas raspisuju jedan za drugim pa tako i natječaj za sufinanciranje troškova umjetnog osjemenjivanja krava i junica. Iz proračuna Općine izdvojit će se 140 kuna po jednoj kravi odnosno junici, a maksimalno 840 kuna po poljoprivrednom gospodarstvu – rekao je načelnik Fredi Pali.

Uz zahtjev podnositelj mora priložiti presliku iskaznice obiteljskog gospodarstva za podnositelja zahtjeva (ukoliko se radi o obiteljskom gospodarstvu), presliku osobne iskaznice podnositelja zahtjeva, presliku žiro računa, na koji će biti isplata subvencija (ukoliko se radi o obiteljskom gospodarstvu) odnosno presliku tekućeg računa (ukoliko se radi o fizičkim osobama koje se bave poljoprivrednom djelatnošću), presliku računa ili potvrde da je usluga izvršena, dokaz (potvrdu) da nema dugovanja prema trgovačkom društvu u vlasništvu Općine i potvrdu o osposobljavanju za obavljanje umjetnog osjemenjivanja goveda na vlastitom stadu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!