Društveni domovi i LED rasvjeta na zadovoljstvo mještana

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA TRNOVITICA – U protekloj godini Općina Velika Trnovitica veliku je pažnju posvetila društvenim domovima, ali i postavljanju nove i bolje rasvjete na području općine. Za dovršiti je ostao tek jedan društveni dom i to onaj u naselju Mlinski Vinogradi dok su u ostatku općine manje-više svi domovi završeni, kaže načelnik Ivan Marković.
Načelnik Ivan Marković
– Kada kažem da su radovi završeni, to mislim u smislu rekonstrukcije – domovi imaju sanitarne čvorove, namještaj, prekriveni su i imaju svoju funkciju te sve uvjete za održavanje raznih događanja. Krenuli smo nedavno i s društvenim domom u Mlinskim Vinogradima, u pripremi je projektna dokumentacija kako bi mogli dobiti građevinsku dozvolu – rekao je Marković.
A svih osam naselja općine sada obasjava LED rasvjeta.
– Projekt LED rasvjete potpuno smo isfinancirali iz općinskog proračuna, preko 500 tisuća kuna. Moram reći da su ljudi izuzetno zadovoljni jer ljudima ponekad i male stvari znače puno. I sam sam jako zadovoljan što smo se odlučili na projekt i što smo ga na kraju uspješno i završili – ističe načelnik.
Manje, ali i veće projekte mještani mogu očekivati i ove godine jer svi projekti koji povećavaju standard življenja ponovno su našli svoje mjesto u proračunu Općine. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!