Tko se oslobađa plaćanja komunalne naknade?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA PISANICA – Na stranicama Općine Velika Pisanica postavljen je popis svih onih koji su oslobođeni plaćanja komunalne naknade.
Od plaćanja komunalne naknade tako su oslobođeni: novootvoreni obrti i trgovačka društva za prve dvije godine poslovanja, radi poticanja gospodarstva na području Općine Velika Pisanica, korisnici poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora Velika Pisanica i Poduzetničke zone Velika Pisanica, obrti i trgovačka društva koje otvore dodatni objekt na području Općine Velika Pisanica uz postojeći koji je već otvoren na području Općine Velika Pisanica, radi poticanja gospodarstva na području općine, stanovnici područja Općine Velika Pisanica koji prvi puta rješavaju svoje stambeno pitanje (osim temeljem instituta nasljeđivanja) za prve dvije godine od dana useljenja u stambeni objekt, korisnici zajamčene minimalne naknade temeljem Zakona o socijalnoj skrbi, osobe, samci, koje su starije od 70 godine ili koje će do 31. prosinca tekuće godine navršiti 70 godina života, kao mjera socijalne pomoći starijim osobama.
Općina poziva sve one koji žele iskoristiti mogućnost oslobođenja i koji ispunjavaju uvjete, da zahtjev podnosu do 31. ožujka ove godine.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!