Uz spremište i prostor, vatrogasci dobivaju i parkiralište

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA PISANICA – Nakon što je prošle godine završen projekt vatrogasnog spremišta u Velikoj Pisanici, općinski plan je da se u 2021. godini projekt proširi. Još je potrebno urediti prostorije jer je spremište ujedno i sjedište velikopisaničke Vatrogasne zajednice, a što se još planira zna načelnik Fredi Pali.

– Vatrogasno spremište je završen projekt. Još kupujemo neko zemljište uz vatrogasno spremište te uređujemo prostor za DVD odnosno našu Vatrogasnu zajednicu – rekao je Pali.

Uz uređeni prostor, vatrogasce čeka još jedno iznenađenje.

– Uskoro ćemo ići u raspisivanje natječaja za izgradnju parkirališta koje je jednim dijelom vezanu i uz školsko-sportsku dvoranu – najavljuje Pali.

Podsjetimo da su radovi na vatrogasnom spremištu iznosili oko pola milijuna kuna, a uz Veliku Pisanicu, u sufinanciranju su sudjelovali Ministarstvo graditeljstva i Ministarstvo regionalnog razvoja. Spremište, prostorije za vatrogasce, parkiralište i novo vozilo koje je Općina također prošle godine nabavila – veliki su korak u napretku vatrogastva na području općine. (D. Aleksić)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!