Župan i dalje ima moju podršku

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Saborski zastupnik za češku i slovačku nacionalnu manjinu te zamjenik gradonačelnika Daruvara poslao je medijima priopćenje u kojem se osvrće na nedavne kritike svog kolege, daruvarskog gradonačelnika Lneničeka, na račun bjelovarsko-bilogorskog župana Damira Bajsa. Prenosimo priopćenje u nastavku.

Možda gradonačelnik Lneniček misli da župan Damir Bajs nije napravio ništa ili nedovoljno za Daruvarski kraj. 

No ne mislimo svi tako. 

Istina je da se uvijek može više, no mogao bi nabrojati mnoge projekte na kojima smo surađivali i surađujemo sa Bjelovarsko-Bilogorskom županijom i županom Damirom Bajsom, poput energetske obnove, rekonstrukcije, dogradnje i opremanja škola. Izgradnja budućeg učeničkog doma u Daruvaru. Izgradnje i rekonstrukcije pješačkih staza, mostova i cesta. Potpora radu udrugama, ustanovama i institucijama, rješavanje problema u Vodoprivredi s kojim se sprječava da gotovo stotinjak ljudi ostane bez posla i mnogi drugi…

Župan Damir Bajs i dalje ima moju potporu, zamjenika gradonačelnika grada Daruvara i Saborskog zastupnika te zahvalu za sve što županija čini za naš Grad i sve ljude koji žive na ovom području.

Prepucavanje u medijima sigurno nije način da Daruvar nastavi svoj put prema naprijed. 

Jedini način je, da nastavimo sa ostvarivanjem programa i projekata za koje su nam sugrađani dali povjerenje na proteklim izborima i da u suradnji s njima i službama pripremimo programe i projekte za naredno razdoblje s kojima ćemo tražiti potporu na nadolazećim izborima. Razvoj Daruvarskih toplica kao pokretača i nositelja glavnine turističke, lječilišne i marketinške ponude je za Daruvar zasigurno jedan od glavnih projekata na županijskoj razini.

 

S poštovanjem,

Vladimir Bilek


PODIJELI S PRIJATELJIMA!