Damir Đurđević bit će SDP-ov kandidat za načelnika Velike Pisanice

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA PISANICA – Kao što je Klikni.hr prije desetak dana najavljivao, Damir Đurđević bit će SDP-ov kandidat za načelnika Velike Pisanice.  Potvrđeno je to danas iz županijske organizacije te stranke.

-Općinska organizacija SDP-a Velike Pisanice donijela je odluku o kandidaturi Damira Đurđevića za načelnika općine Velika Pisanica. Damir Đurđević po struci je medicinski tehničar, no više od dvadeset godina radi kao voditelj prodaje u osiguravajućem društvu. Amaterski je glazbenik, oženjen i otac šestero djece. SDP na izbore izlazi samostalno, a Damir Đurđević će biti i nositelj liste za općinsko vijeće – stoji u službenom priopćenju iz stranke.

U SDP-u navode i programske smjernice koje će predstaviti stanovnicima općine Velika Pisanica i za koje će se zalagati, a to su potpuna transparentnost rad općine i trošenja proračunskog novca, poboljšanje uvjeta života dodatnim sadržajima kako bi se zadovoljile životne potrebe stanovnika uz naglasak na posebnu brigu za starije i nemoćne, pomoć pri školovanju, te subvencije za naseljavanje.

-Time bi općina postala pristupačna i poželjna za život svim njenim  stanovnicima – vjeruju u SDP-u.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!