Nova javna rasvjeta i obnova prometnice

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKO TROJSTVO – U općini Veliko Trojstvo ovih su dana potpisana dva važna ugovora. Jedan od njih odnosi se na početak provedbe projekta: Modernizacija javne rasvjete u Općini Veliko Trojstvo, u dijelu naselja Veliko Trojstvo i dijelu naselja Vrbica. Riječ je o projektu koji projekt podrazumijeva nove cestovne svjetiljke u LED tehnologiji, krakove za montažu svjetiljki na stupove, stezaljke i kabel, a uključuje odspajanje i demontažu postojećih svjetiljki raznih tipova. Izvođač je Rotor d.o.o. iz Bjelovara, a stručni nadzor bit će zadužena tvrtka Ening d.o.o. iz Bjelovara. Realizacija projekta očekuje se u slijedećih 30 dana a ukupna vrijednost projekta iznosi 164.372,50 kuna.

Današnjim potpisivanjem ugovora u realizaciju kreće i projekt “Tehničko i gospodarsko održavanje nerazvrstane ceste Paulovac – odvojak 2”, na katastarskim česticama broj 1396/1 i 1396/2, obje k.o. Veliko Trojstvo – područje Općine Veliko Trojstvo u duljini 600 metara. Početak radova planiran je za 22. ožujka 2021. godine, a radovi se odnose na tehničko i gospodarsko održavanje postojeće nerazvrstane ceste i poboljšavanje njezinih tehničkih svojstava kroz izvođenje zemljanih, asfalterskih i montažnih radova. Izvođač radova je Poduzeće za ceste d.o.o. iz Bjelovara, a za stručni nadzor bit će zadužena tvrtka Prostor EKO d.o.o. iz Bjelovara.

Provedba navedenog projekta sufinancirana je od strane Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice u iznosu 150.000,00 kuna. Ukupna vrijednost projekta iznosi 335.625,00 kuna.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!