Veteranski centar na ponos Grada

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Investicija vrijedna više od 90 milijuna kuna i dalje je jedan od najaktualnijih projekata koji se provodi u gradu Daruvaru. Riječ je o Veteranskom centru koji gradonačelnik Damir Lneniček opisuje kao najvećim takvim centrom u Hrvatskoj. Grad je prije pet godina dao zemljište i osigurao priključke, a za sve ostalo pobrinulo se Ministarstvo branitelja. Da sve ide svojim tijekom, potvrđuje i sam gradonačelnik.

– Sve ide svojim tijekom. Svakog ponedjeljka Ministarstvo hrvatskih branitelja zajedno s Gradom, izvođačima, nadzorom i projektantima ima redovne sastanke. Radovi se zaista provode kako je planirano. Mislim da svatko od nas kao i svatko tko dođe u Daruvar, može vidjeti kako radovi napreduju – rekao je Lneniček.

Zgrada je već došla do druge etaže, kaže Lneniček.

– Već je zgrada došla do druge etaže i vidljiva je. Ogroman je to prostor od 10 tisuća kvadrata tako da tko god dođe u posjet Daruvarskim toplicama može vidjeti već jedno prekrasno zdanje Veteranskog centra – ističe daruvarski gradonačelnik.

Kaže gradonačelnik da se u svakom slučaju Grad ne srami već ponosi ovim projektom, a još ponosniji će biti kada Veteranski centar bude kompletno gotovo, što se planira krajem ove godine. (D. Aleksić)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!