Prijavite se i osvojite vrijedne nagrade!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

PAKRAC – U sklopu programa obilježavanja Dana grada, Gradska knjižnica i Muzej grada Pakraca u suradnji s Udrugom djece branitelja Domovinskog rata Pakrac-Lipik, pripremili su kviz o baštini i povijesti grada naziva „(Ne) poznati Pakrac“.

Kviz će se održati, sukladno svim epidemiološkim mjerama, u Gradskoj vijećnici kompleksa Janković, 18. ožujka (četvrtak), s početkom u 18 sati, a ljubitelji kvizova mogu se prijaviti telefonom na brojeve 411-716 (knjižnica) ili 411-113 (muzej) te mailom na knjiznica@pakrac.hr ili muzej@pakrac.hr.

Prijave su obvezne zbog ograničenog broja prisutnih, a ona ekipa koja pokaže najviše znanja o lokalnoj povijesti bit će nagrađena zanimljivim pakračkim nagradama, doznajemo od ravnateljice knjižnice Monike Lucić Fider.

U prvom izdanju kviza 2019. godine najuspješnija je bila ekipa „Neplanirani“, drugoplasirani su bili članovi ekipe „Game over“, a treće mjesto pripalo je ekipi „Grof“, dok prošle godine, zbog otkazivanja programa obilježavanja Dana grada, kviz nije održan.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!