Zrinski Topolovac bi trebao dobiti Centar udruga

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ZRINSKI TOPOLOVAC – Planova ne nedostaje u Zrinskom Topolovcu gdje jednu trošnu kućicu u općinskom vlasništvu planiraju pretvoriti u Centar udruga.

-Na našem području ima više udruga koje su vrlo aktivne i rade, ali nemaju svoj prostor, pa ćemo to privesti funkciji da udruge imaju svoj prostor i mogu održavati razne radionice – kaže načelnica Jasna Mikles Horvat.

Samo jedan primjer onoga što bi se moglo održavati u zrinskotopolovačkom budućem Centru udruga je primjerice čokoladni party koji je jedna tamošnja udruga organizirala. Uređenje tog centra Općina planira prijaviti na Mjeru 7.4.1, a istovremeno u realizaciju kreće jedan projekt za koji je novac već odobren.

-U našem LAG-u su nam odobrena sredstva koja smo još davno prijavili za rekonstrukciju kuhinje u društvenom domu, nabavu stolica i sličnih potrepština i to kreće za tjedan-dva – najavljuje Mikles Horvat.

Uz to se, navodi Mikles Horvat, radi na uređenju poljskih putova, čišćenju odvodnih kanala, a na red će doći i neke općinske ceste.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!