Za modernizaciju ceste od Ministarstva 200 tisuća kuna

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KAPELA – Na popisu ugovora i korisnika za projekte vrijedne ukupno 5 milijuna kuna koje je ministrica regionalnog razvoja Nataša Tramišak uručila načelnicima i gradonačelnicima Bjelovarsko-bilogorske županije, našao se i projekt  Općine Kapela – projekt modernizacija nerazvrstane ceste Srednja Diklenica – Nova Diklenica. Radi se o dionici od 1800 metara vrijednoj milijun i 100 tisuća kuna gdje je Općina od Ministarstva regionalnog razvoja dobila 200 tisuća kuna. S podjelom sredstava zadovoljan je načelnik Danijel Kovačec.

– Mogu reći da je posljednja podjela sredstava Ministarstva regionalnog razvoja bila sigurno jedna od najpoštenijih. Uvijek se u tu priču malo uplete politika što se može vidjeti iz analiza, ali moram pohvaliti našeg državnog tajnika, gospodina Velimira Žunca da je podjela bila zaista korektna – rekao je Kovačec.

S obzirom na to da dionica prelazi iznos od milijun kuna, osim pomoći Ministarstva, Općina Kapela pomoć će potražiti i kroz druge natječaje. No, ako ne prođu, ostatak će financirati iz vlastitog džepa.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!