Uređuju se domovi na području Velike Trnovitice

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA TRNOVITICA – Pri kraju su radovi na uređenju mjesnog doma u Mlinskim Vinogradima. Naime, riječ je o jednom od ukupno osam mjesnih domova na području Općine koji nije bio uređen.

-Unutarnji radovi biti će završeni ovih dana te će do kraja investicije i taj mjesni dom imati svu potrebnu infrastrukturu, od kuhinje i sanitarnog čvora pa do uređenja sale –  kaže načelnik Općine Velika Trnovitica, Ivan Marković.

Taj dio investicije će koštati Općinu oko 150 tisuća kuna, a nakon što završe radovi, krenut će se s uređenjem vanjskog dijela.

-U planu imamu i izgradnju terase, ne samo na tom domu već na tri mjesna doma ukupno. U Gornjoj Plošćici imamo slučaj kad pada kiša da se voda podljeva pod temelje mjesnog doma te je tamo nužno napraviti terasu kako bi spriječili podlijevanje vode – kaže Marković

A u izradi je i projektna dokumentacija za vatrogasni dom u Gornjoj Plošćici. Nakon tog koraka kreće izgradnja objekta za koji je parcela već osigurana, podsjeća načelnik Marković i dodaje kako je vatrogasni dom potreban za djelovanje dobrovoljnog vatrogasnog društva. Sličan objekt planiran je i u Velikoj Trnovitici za koji Općina također izrađuje potrebnu projektu dokumentaciju.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!