Nastavak općinskih ulaganja uz pomoć MRR-a

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ROVIŠĆE – Prošlog tjedna Općina Rovišće na čelu s načelnikom Slavkom Prišćanom potpisala je ugovor s ministricom regionalnog razvoja Natašom Tramišak vrijedan 250 tisuća kuna. Riječ je o revitalizaciji prometne infrastrukture na području općine te zacjevljivanje kanala na kritičnim lokacijama u naseljima Predavac i Lipovčani.

– Tražili smo sredstva za zacjevljivanje putnih kanala na kritičnim lokacijama u našoj općini, a takvih lokacija ima poprilično. Iznos od 250 tisuća kuna relativno je mali dio sredstva za odraditi velik dio planiranog posla, ali kako se kaže – moraš biti zadovoljan s onim što dobiješ. S obzirom na to da se radi o bespovratnim sredstvima, mi ćemo ih iskoristiti na dvije lokacije, u Predavcu i Lipovčanima – rekao je Prišćan.

Izvođač radova bit će Komunalac Rovišće jer su bili najpovoljniji. Otkriva načelnik i kakva je inače suradnja Općine s Ministarstvom.

– Redovito se javljamo na sva Ministarstva, pratimo sve natječaje i pokušavamo izvući što više sredstava za našu općinu. Uz novac iz našeg proračuna, tako rješavamo određenu problematiku koja se kos nas događa – kaže načelnik.
Općina je zadovoljna ugovorenim poslom, posebno zato što će se on odraditi na zadovoljstvo mještana. (D. Aleksić)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!