Sve bi se stranke trebale zalagati za izgradnju nove bolnice!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BELOVAR – Iz bjelovarsko-bilogorskog HNS-a očitovali su se o kritikama županijskog HDZ-a odnosno njegova predsjednika Mire Totgergelija, na račun izgradnje nove bjelovarske bolnice. HNS-ovci u priopćenju navode kako je HDZ ranije jasno dao do znanja da je protiv izgradnje te da je Totgergeli u Saboru glasovao protiv amandmana da bolnicu sufinancira država.

-Također, podržao je izgradnju svih bolnica u Hrvatskoj, pa čak i inozemstvu, a bio je protiv izgradnje naše bolnice u Bjelovaru. Iz priopćenja predsjednika ŽO HDZ-a, Mire Totgergelija može se jedino vidjeti da brine oko bolnice kada je riječ o anonimnoj prijavi USKOK-u te da jedino tada zna o toj temi podosta – navode, među ostalim HNS-ovci.

HDZ-ov istup kritizirali su i članovi stranke Blok umirovljenici zajedno BBŽ koji u svom priopćenju pišu kako je bolnica „međunarodni projekt na koji građani cijele naše županije trebaju biti ponosni i predstavlja jedan od najvećih projekata u povijesti ovoga dijela Hrvatske, a za čiji je početak dobivena suglasnost i Ministarstva zdravstva, a i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije“.

– Projekt gradnje nove bolnice sigurno bi bio zaustavljen ukoliko bi HDZ došao na vlast u Bjelovarsko – bilogorskoj županiji, stoga ne trebaju čuditi niti njihovi pokušaji i insinuacije o potencijalnim nepravilnostima samog projekta gradnje bolnice koji samo predstavljaju neuspjeli pokušaj kompromitiranja istoga – kažu u BUZ-u, dodajući kako bi se sve stranke trebale zalagati za projekte od interesa za građane.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!