Drlež napokon dočekao bolje uvjete

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DEŽANOVAC – Na red za modernizaciju je došla pristupna cesta u dežanovačkom Drležu za koji je Općina potpisala ugovor o financiranju s Ministarstvom regionalnog razvoja. Dionica je to vrijedna oko 450 tisuća kuna pri čemu je 200 tisuća povučeno od ministarstva. Riječ je o 450 metara dugoj dionici koja se nadovezuje na cestu Trojeglava-Golubinjak za koju je Dežanovac potpisao ugovor sa Županijskom upravom za ceste po modelu pola-pola. Riječ je o dionicama koje još uvijek nemaju asfalt.

-To je makadam i nikada asfalta nije bilo kao i cesta Trojeglava-Golubinjak koja nikada nije bila asfaltirana i ljudi su više puta tražili da se asfaltira zbog prašine i svih problema – napominje dežanovački načelnik Josip Stjepanović.

Za 450 metara u Drležu se raspisivanje natječaja očekuje za desetak dana. Taj dio ide uz sufinanciranje Ministarstva regionalnog razvoja na čiju se suradnju Stjepanović ne može požaliti.

-Imamo jako dobru suradnju s Ministarstvom regionalnog razvoja, u njemu je tajnik naš Velimir Žunac koji nam pomaže s projektom i suradnja je izvrsna – ističe Stjepanović.

Dežanovački načelnik se nada da će ove godine na red doći i dionica Trojeglava-Golubinjak na koju se Drlež nadovezuje. Ugovor sa ŽUC-om je, kaže, potpisan, ali nije siguran je li ta cesta i ušla u ovogodišnji plan.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!