Iza Željka Mavrina stalo desetak manjih stranaka

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

IVANSKA – Aktualni načelnik Općine Ivanska Željko Mavrin (Damir Bajs NL) kreće po novi mandat. U tome će imati potporu najveće koalicije u Hrvatskoj, sastavljene od čak deset stranaka, čulo se na današnjem službenom predstavljanju kandidature u Ivanskoj. Uz Bajsovu stranku u koju je nedavno prešao iz Nezavisnih seljaka Hrvatske, potporu su mu pružili, Demokrati, Glas, HSS, HSS Braće Radić, HSU, Stranka umirovljenika, BUZ i HNS, a neformalno ga je podržao i općinski SDP. Mavrin u izbornu utrku kreće s puno optimizma te drži kako će u kampanji njegov glavni adut biti rad u ovom mandatu.

-Radili smo koliko smo mogli, a mislim da smo uz potporu Županije ostvarili puno. Asfaltirali smo niz prometnica, u naselju Kozlani, Paljevine-Kolarevo Selo, dvije faze u Samarici, Babinac-Gornja Petrička, a u planu je i asfaltiranje prometnice u Utiskanima – naveo je neke od realiziranih projekata Mavrin, dodajući im i izgradnju kružnog toka u središtu mjesta, uređenje škole i vrtića i druge. Puno je toga još ostalo nedovršeno, dodao je, te pozvao mještane da mu na izborima daju glas kako bi takve projekte mogao privesti kraju.

-Željko Mavrin je dovoljno mlad da može još puno toga napraviti, a dovoljno star da zna kako to napraviti – kazao je na predstavljanju glavni Mavrinov partner Damir Bajs koji je pohvalio dosadašnju suradnju Općine Ivanska i Bjelovarsko-bilogorske županije.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!