U obnovljenom vrtiću i mogućnost produženog boravka djece

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GRUBIŠNO POLJE – U Grubišnom Polju misli se na one najmlađe generacije, pa je tako nakon obnove vrtića u Velikim Zdencima sada u tijeku i obnova Dječjeg vrtića Tratinčica u gradu. Cilj je tog projekta omogućiti djeci produženi boravak u njemu, o čemu nam je više rekao gradonačelnik Zlatko Mađeruh.

– Vrtić u Grubišnom Polju napravljen je po svim europskim standardima i normama, što daje prostor i mogućnost uvođenja novih sadržaja u vrtiću. Bilo bi šteta da to ne iskoristimo pa smo iz tog razloga aplicirali produžetak rada jer za to sad imamo uvjete – navodi te dodaje kako se time otvara i mogućnost zapošljavanja novih teta u vrtiću. Otkriva i zašto se obnovio vrtić u Velikim Zdencima.

– Prije nekoliko godina je napravljena obnova vrtića u Velikim Zdencima, a nju smo radili iz razloga što smo znali da ćemo obnavljati i vrtić u Grubišnom Polju. Tako smo željeli osigurati da vrtić u Zdencima može primiti određeni broj djece kako bi roditelji imali gdje smjestiti djecu, kao privremeno rješenje dok se obnavlja vrtić u Grubišnom Polju – objašnjava.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!