U planu obnova više prometnica na velikogrđevačkom području

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKI GRĐEVAC – U proljetnim radovima općina česta su asfaltiranja cesta, pri čemu izuzetak nije ni Veliki Grđevac. Načelnik Tomislav Pavlečić ispričao je na čemu se trenutno radi.

– Kandidirali smo se na jedan natječaj za asfaltiranje cesta u agenciji za plaćanja no on nije prihvaćen zbog administrativnih problema. Zato smo sad osmislili novi projekt za asfaltiranje cesta u naselju Pavlovac, u Ulici kralja Zvonimira te Matije Gupca – navodi. Projekt je to vrijedan 4,5 milijuna kuna za koji je već pribavljena građevinska dozvola i sva druga potrebna dokumentacija, a čeka se natječaj kojim bi se osigurala sredstva za njega. No, to nije jedini takav projekt u planu.

– U suradnji sa županijskim cestama Bjelovarsko-bilogorske županije ove godine je u planu asfaltiranje dionice ceste između Gornje Kovačice i Zrinske. Imamo odobrenje Županijske uprave cesta prema kojem bi taj projekt trebao biti dovršen do početka ljeta – naglašava načelnik te dodaje kako se radi o otprilike dijelu prometnice dugom 1,5 kilometar.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!