Općinski rođendan prolazi bez slavlja, ali radno

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DEŽANOVAC – Dan općine danas ima Dežanovac. Ovo je drugi Dan općine koji će zbog epidemioloških razloga proći skromno, bez proslave, okupljanja, svečanog programa. Načelnik Josip Stjepanović svim mještanima i mještankama dan njihovog mjesta stoga čestita ovako, putem medija, ali i obećava da za razliku od proslave, radovi neće izostati.

-Poštivat ćemo sva prava i mišljenja građana. Mi smo tu za njih da radimo što oni žele i da ono što možemo i projektiramo i napravimo za budućnost naše djece i svih naših ljudi kako bi ostali ovdje u našim selima – poručuje Stjepanović.

Nada se Stjepanović da će ove godine najveći dežanovački projekt, vrtić biti završen i da će se u njemu čuti igra i smijeh mališana, te da će do idućeg općinskog rođendana završiti i nogostup. Ostane li na čelu općine, kaže, u planu je i čitav niz drugih radova u sljedećih godinu dana,

-Imamo u planu asfaltirati cestu Trojeglava-Golubinjak za koju smo potpisali sporazum sa ŽUC-om, potom imamo potpisan projekt za asfaltiranje prometnice u Drležu, radit ćemo mrtvačnicu u Goveđem Polju, Kreštelovcu, Ivanovom Polju – navodi planove deženovački načelnik.

Plan je i asfaltiranje pristupnih cesta do groblja i mrtvačnica u Ivanovom Polju, Sokolovcu i Trojeglavi, no najveća je Stjepanovićeva želja ipak zadržavanje stanovnika na području općine.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!