Antonio Babec pozvao sumještane na rad i zajedništvo

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

SEVERIN – Kandidaturu za mjesto načelnika općine Severin istaknuo je HSS-ovac Antonio Babec. Sa službenog predstavljanja je sumještanima poručio kako će se zalagati za socijalnu politiku, transparentnost rada općine, poboljšanje komunalne djelatnosti, kulturu i sport te poticanje i razvoj gospodarstva.

-Zalagat ću se za Općinu Severin u kojoj se cijeni inicijativa pojedinaca te im omogućiti da budu pokretači gospodarskih, vjerskih, socijalnih  i drugih projekata. Zalagat ću se za što veću obrazovanost i informatičku pismenost svih mještana, kako bi u što većoj mjeri mogli pratiti suvremene trendove te maksimalno koristiti sve raspoložive resurse današnjice. Rad i znanje preduvjeti su razvoja i rasta kao i dostupnost te kvalitetniju komunikaciju Općine kao institucije s mještanima – kazao je Babec.

Kad je riječ o konkretnim planovima, njih je na Babecovom popisu više – od otkupa i uređenja zgrade Severin Whiskyja, uvođenja subvencija od 20 tisuća kuna za kupnju kuća na području općine, izgradnja vidikovca, do stipendiranja studenata i dr.

-Zajedno i s konkretnim ciljem, radom i predanošću možemo uživati u našoj Općini. Vjerujem u ljude s kojima namjeravam raditi kao i u stanovnike Općine Severin da kvalitetnim međuljdskim odnosima, kao i odnosima sa susjednim općinama te gradom Bjelovarom, možemo utjecati na bolji i kvalitetniji razvoju i rast naše Općine – poručio je Babec.

Podsjetimo, Severin je najmanja općina u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Ima tek dva naselja i oko 700 stanovnika. Uz Babeca i aktualnog načelnika Žarka Žgelu (HDZ), kandidaturu za čelno mjesto u općini do sada je istaknula i Josipa Pećar iz Domovinskog pokreta.

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!