Uređena je kuhinja u društvenom domu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ZRINSKI TOPOLOVAC – Preko Lokalne akcijske grupe Sjeverna Bilogora općina Zrinski Topolovac dobila je oko 150 tisuća kuna za rekonstrukciju kuhinje u društvenom domu. Kuhinja dosad nije imala toplu vodu i druge stvari potrebne za normalno funkcioniranje kuhinje. Načelnica Jasna Mikles Horvat otkrila je u kojoj su fazi radovi.

– Danas je to već pri kraju. Postavljene su nove pločice, novi kuhinjski elementi, perilica suđa, hladnjak i namještaj za salu. Na više mjesta provedena je struja kako bi prostor bio adekvatno osvijetljen. Sve je to dio ovog projekta – navela je.

Mještani će moći koristiti kuhinju po potrebi. Nažalost, treba pričekati završetak pandemije kako bi ona mogla zaživjeti u punom sjaju te kada će se i sam dom moći koristiti za druženja. U općini se radi i na uređenju putova i cesta, a planira se i spajanje cijelog mjesta asfaltom. Čiste se putni jarci i nasipava se materijal po putovima kako bi prostor bio prohodniji te kako mještani ne bi imali problema s oborinskim vodama.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!