Radi se na projektu Čazma Natura i održavanju cesta

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ČAZMA – Užurbano se radi na projektu Čazma Natura koji bi trebao biti završen do kraja godine. Više o tome otkrio nam je gradonačelnik Dinko Pirak.

– Sad smo u završnoj fazi provođenja ovog programa. Pri završetku su radovi na poziciji medjame i kreće izgradnja bazena, sad imamo odabir izvođača radova i žalbene rokove ako ih bude pa možemo krenuti s time, a sve bi trebalo biti završeno do kraja godine – navodi. Dodaje kako i drugi radovi idu svojom dinamikom. U tijeku je i proljetno uređenje grada, a osim uređenja javnih površina uređuju se i ceste i putovi.

– Radi se na obilježavanju prometnica i nasipavanju makadamskih cesta. To održavanje cesta je redovito, nakon svake zime moramo zanoviti makadamske pravce. Imamo 36 naselja pa je teško izdvojiti točno u kojim se naseljima radi na tome, budući da u svakom naselju ima nešto makadama. Otprilike dvije tisuće kubika materijala će otići na nasipavanje tih cesta – ističe. Osim navedenog, obilježavaju se i parkirna mjesta te postavljaju zaustavni znakovi.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!