Prvi ugovori potpisani u Čazmi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ČAZMA – Ispunjen raspored ovih dana dok je župan Damir Bajs u samoizolaciji imaju njegovi zamjenici. Dožupan Neven Alić je tako u Čazmi bio na potpisivanju prvih ugovora Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije za potporu turističkom i ugostiteljskom sektoru pogođenom koronakrizom za što je osigurano oko milijun kuna. Do sada je stigao 21-an zahtjev, četiri iz Čazme, a među njima i onaj ugostitelja Siniše Majetića.

-Potporu ću iskoristiti za dogradnju terasa, ostakljivanje, zamjenu poda terase i za dogradnju tendi za sunce – navodi Majetić.

Alić je u Čazmi obišao i tvrtku čija će rasvjeta svijetliti u novoj bjelovarskoj bolnici, ali i školu u čiju je obnovu uloženo 12 milijuna kuna.

Foto: BBŽ

-Sada kada gledamo školu i kada gledamo kako je prije izgledala to je sasvim drugi osjećaj i ljepota i škola izgleda kao da je potpuno nova – rekao je dožupan.

Potom je Alić potpisao 32 tisuće kuna vrijedne ugovore s čazmanskim udrugama i 48 tisuća teške ugovore s vjerskim udrugama s tog područja, da bi za kraj ugovore potpisao i s udrugama s područja Bjelovara, Velikog Trojstva, Kapele, Nove Rače i Zrinskog Topolovca. Ugovor je potpisala i Udruga za zdravo i sretno djetinjstvo.

-Ono što mi godinama promoviramo i radimo su trudnički tečajevi i potporne grupe za dojenje koji su sada online. Online su od listopada prošle godine i dobro nam ide – opisuje namjenu potpore predsjednica Udruge za zdravo i sretno djetinjstvo Marija Čatipović.

Dožupanica Bojana Hribljan je pak potpisala ugovore s udrugama koje su se javile na Program javnih potreba u kulturi i obišla udrugu OSIT.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!