Općina planira nastavak izgradnje vodoopskrbnog sustava

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA TRNOVITICA – Ovih dana Općina Velika Trnovitica može se pohvaliti nekolicinom završenih projekata. Između ostalih, završeno je asfaltiranje parkirališta kod tamošnjeg groblja za što je izdvojeno oko 200 tisuća kuna, a završena je i prilazna cesta prema naselju Mala Mlinska vrijedna 100 tisuća kuna. Što se tek planira u predstojećem razdoblju, zna načelnik Ivan Marković.

– Planiramo puno toga, ali vidjet ćemo što će se moći ostvariti. Između ostalog, planiramo nastaviti izgradnju vodoopskrbnog sustava na području naše općine koji vodom nije obuhvaćen – rekao je Marković.

Osim rješavanja vodovoda, Općina računa uskoro riješiti i kanalizaciju, ali i preostale neasfaltirane nogostupe. – Ići ćemo s pripremom projektne dokumentacije za kanalizaciju u Velikoj Trnovitici. Isto tako, planiramo sanaciju i rekonstrukciju nogostupa u našoj općini. S druge strane, u naselju Nova Ploščica također moramo asfaltirati parkiralište oko groblja – poručuje Marković.

Planova je dosta, ali koliko će vremenski trebati da se sve izrealizira, ovisit će o financijama i okolnostima vezanim uz pandemiju, zaključuje načelnik. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!