Zbog epidemioloških mjera proslava skromnija nego inače

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ĐULOVAC – U nedjelju je obilježen Dan općine Đulovac, čijoj su proslavi prisustvovali i aktualni župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs te kandidat za župana Marko Marušić. S obzirom na epidemiološke mjere, proslava je bila skromnija nego inače, otkrio nam je načelnik Drago Hodak.

– Još su uvijek na snazi epidemiološke mjere. U 11 sati imali smo misu u našoj crkvi u Đulovcu, a u 12 sati smo išli zapaliti svijeće i položiti vijenac za naše poginule u Domovinskom ratu, za 94 osobe koje su tada poginule. To radimo svake godine – naglasio je. Svojim mještanima poslao je lijepu poruku.

– Sve je prošlo mirno i dostojanstveno, ljudi su se okupili. Mislim da Đulovac ima budućnost, svi mi koji u njemu živimo trebamo gledati pozitivno i ta nas pozitiva treba voditi u životu – poručio je. Osvrnuo se i na najveće projekte u općini u proteklom razdoblju.

– Ja ću izdvojiti da trenutno završavamo zgradu vrtića. U prošlom mandatu smo napravili 12 kilometara asfaltnih prometnica, tri multifunkcionalna igrališta, oko šest kilometara vodovoda, napravili smo i rekonstruirali dom u Velikim Bastajima… – nabrojio je te dodao da je ponosan na sve što se ostvarilo u Đulovcu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!