Kroz odobrena sredstva do orijentacijskih stupića s QR kodovima

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – S Orijentacijskom grupom Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorska županija potpisala je ugovor za projekt “Stalna orijentacijska staza Kamenitovac“. Projekt je ukupno vrijedan oko 20 tisuća kuna dok je Županija uskočila s osam tisuća kuna. 

– Radi se o stazi koja će se nalaziti unutar pitome šume pored Planinarskog doma Kamenitovac. Postavit ćemo stazu snalaženja s velikim brojem orijentacijskih stupića s QR kodovima, info tablu s informacijama kako i gdje skinuti potrebnu aplikaciju, a moramo i nacrtati novu mapu cijelog područja – rekao je njihov predsjednik Milan Radočaj

Uz Radočaja, potpisnica ugovora od strane Županije bila je Snježana Mišir, pročelnica upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu zaštitu i umirovljenike. – Drago mi je što se Orijentacijski klub sa svojim programom odazvao na javni poziv Županije. Ove godine ćemo raznim udrugama dodijeliti ukupno 1,2 milijuna kuna. Mogu reći kako nam se svake godine javlja sve više udruga na javni poziv i očito je da su njihovi članovi sve aktivniji, ali i programi su im sve kvalitetniji. Upravo kroz rad udruga želimo potaknuti ljude da sudjeluju u kreiranju svakodnevnog života naše zajednice. Ne samo u poslovnom, već i u rekreativnom dijelu – rekla je Mišir.

Projekt bi trebao biti gotov najkasnije do 31. prosinca. Podsjetio je Radočaj da se Orijentacijska grupa inače oglašava putem svojih stranica te da im se svi zainteresirani za njihove aktivnosti uvijek mogu javiti.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!