Skromna proslava, načelnik na odlasku se prisjetio najvažnijih projekata

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ŠANDROVAC – Svim Šandrovčanima čestitamo Dan općine. Nažalost, zbog epidemioloških mjera već ga drugu godinu zaredom neće moći proslaviti kako žele, pa će se on obilježiti vrlo skromno. Josip Dekalić, načelnik na odlasku, kratko nam je rekao o kakvoj je proslavi riječ.

– Navečer ćemo imati misu, poslije koje će se prirediti lagana večera, ništa drugo. Osim toga, kao i svake godine, upalili smo svijeće na našim spomenicima – rekao je. Ni prošle godine zbog epidemioloških mjera nije bilo proslave Dana općine, a Dekalić nam je ispričao kako se slavilo prije.

– Inače smo imali goste iz Mađarske, iz susjednih općina dolazili su svi načelnici i iz županije, sve je to bilo za oko 70-80 ljudi – navodi. Dekalić je osobito ponosan na dva projekta koji su zaživjeli u proteklih godinu dana.

– Dječji vrtić smo dovršili i pustili u rad, kao i vatrogasni centar koji smo počeli raditi u travnju, a završen je sad. To su dva krucijalna objekta koje smo napravili – istaknuo je. Vrijednost vatrogasnog centra je 3,2 milijuna, dok je za dječji vrtić izdvojeno čak sedam milijuna kuna.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!