Mijenja se krovište društvenog doma, gradi školsko-sportska dvorana …

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA PISANICA – U Velikoj Pisanici nastavljaju se projekti i natječaji na lokalnoj infrastrukturi. Jedan od tih projekata je i uređenje društvenog doma, za koji se načelnik Fredi Pali nada da će nakon uređenja prestati služiti osnovnoškolcima za satove tjelesnog.

– Vjerujem da će on kasnije služiti samo za društvena događanja. Ono što me posebno veseli je da se tamo više neće morati održavati satovi tjelesnog za učenike naše osnovne škole – istaknuo je. Na društvenom domu treba se zamijeniti krovište.

– Na društvenom domu promijenit ćemo kompletno krovište jer je zgrada energetski obnovljena, ali još trebamo riješiti krovište. To nije mala investicija, vrijednost je oko 600 tisuća kuna – naveo je. Načelnik Pali nada se da će radovi biti dovršeni do kraja ove godine. Potpisan je i natječaj za završetak izgradnje školsko-sportske dvorane.

– Bilo je određenih poteškoća sa financiranjem u zadnjih nekoliko godina od strane županije jer nisu imali dovoljno novca. Sad je to riješeno i jako sam sretan što će ove godine započeti radovi, a iduće godine biti gotovi – rekao je.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!