Uređuju se domovi, sređuje cesta, planira komunalni otok

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

HERCEGOVAC – Zahuktali su se radovi na društvenoj infrastrukturi u Palešniku u kojem se uređuju i društveni i vatrogasni dom.

-Uređuje se velika sala mjesnog doma i fasade na mjesnom i vatrogasnom domu, potom se jedan dio stare drvene stolarije mijenja onom plastičnom i uređuje se prilaz multifunkcijskoj prostoriji KUD-a Slavko Kolar – navodi načelnik Hercegovca Boro Bašljan.

Ta prostorija sada služi i kao škola dok se ne nađe trajnije rješenje za palešničku područnu školu. Dovršava se i uređenje cestovne infrastrukture, pa je tako uz državnu cestu riješen problem ulaza u dvorišta. -Tu je 99 posto problema riješeno, ovih dana je povučena horizontalna signalizacija, ograde na mostu preko potoka Hercegovac i ostaju još samo dva kolna ulaza da bi sve bilo riješeno u cijelosti – kaže Bašljan.

Ministarstvu regionalnog razvoja je pak prijavljen projekt uređenja parkirališta i pješačkih staza kod trga, prilaza općini, parkirališta kod parka kao i komunalnog otoka na kojem će poljoprivrednici moći prodavati svoje proizvode. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!