Općina bi mogla dobiti kulturni centar

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKO TROJSTVO – Veliko Trojstvo bi moglo dobiti svoj kulturni centar. To je barem plan novog općinskog načelnika Marka Kutanjca koji taj novi objekt želi financirati iz Programa ruralnog razvoja. Zgrada za taj centar pri tome već postoji.

-Postojeća zgrada u Velikom Trojstvu, nekada poljoprivredna je sada potpuno u vlasništvu općine. Na raspisanu Mjeru 7.4.1 možemo prijaviti rekonstrukciju što je prihvatljivo, a u mjeri je prihvatljiv i sam kulturni centar – tumači Kutanjac.

Budući velikotrojščanski kulturni centar bi koristio svim mještanima općine jer bi bio više od mjesta za kulturne manifestacije.

-Projekt bi koristio svim udrugama općine Veliko Trojstvo, a ujedno i svim mještanima jer će unutra biti jedna multifunkcionalna dvorana koja neće biti postavljena kao kino dvorana sa sjedalicama već tako da imamo mogućnost postavljanja stolova za sva ostala događanja i svečane sjednice – kaže velikotrojščanski načelnik.

Koliko će taj projekt koštati još nije poznato, ali Kutanjac najavljuje da će vrlo brzo pripremiti sve potrebno kako bi se znale konkretne brojke.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!