Bira se najljepša okućnica Garešnice, Hercegovca i Velike Trnovitice

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GAREŠNICA – Mislite li da su upravo vaša okućnica ili vrt najljepši sada to imate priliku pokazati. Turistička zajednica Sjeverna Moslavina je raspisala natječaj “Moslavina, moj zavičaj” za najljepše uređene dijelove Garešnice, Hercegovca i Velike Trnovitice te najljepši suvenir. Time se želi građane motivirati na uljepšavanje svoje okoline.

-Cilj te edukativno-ekološke akcije je unaprjeđenje turističkog prostora, zaštite okoliša i kvalitete turističkog proizvoda – kaže direktorica TZ Sjeverna Moslavina Daniela Belak.

Biraju se najljepši park u mjestu, okućnica privatne kuće, balkon privatne kuće ili zgrade i najljepši suvenir, a oštro ocjenjivačko oko će gledati nekoliko kriterija.

-Ocjenjivanje obuhvaća cvjetno-hortikulturno uređenje, raznolikost bilja, originalnost uređenja i opći estetski dojam – navodi Belak.

Javiti se mogu svi s područja Garešnice, Hercegovca i Velike Trnovitice.

-Pozivam sve zainteresirane da se prijave – poziva Belak, pa eto prilike da pokažete imate li zeleni prst.

Prijave su u Turističkoj zajednici Sjeverna Moslavina primaju do 23. srpnja, a osigurane su i nagrade – poklon bonovi za cvijeće i sadnice. Za ljubitelje cvijeća boljeg poklona nema.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!