Svratite na velikogrđevački bazen, zaigrajte tenis ili odbojku i uživajte u nastupu zbora

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKI GRĐEVAC – Visoke temperature ovog su ljeta uvelike išle u prilog posjetiteljima velikogrđevačkog bazena. Marko Vodopija, ravnatelj Kulturnog centra “Mato Lovrak” otkrio nam je da je završena prva ovogodišnja škola plivanja, a druga je već započela.

-Prva runda je završena, osmero djece je položilo ispit i postali su plivači. Krećemo s drugom turom koja će trajati do kraja srpnja, a moguće je da ćemo imati grupu i u kolovozu. Škola ide super, neplivači nauče plivati, a plivači usavrše svoje znanje – navodi. Jazz koncert s usnom harmonikom prošao je vrlo dobro pa se već razmišlja o suradnji za iduću godinu.

-Koncert je prošao super. Morali smo ga odgoditi zbog lošeg vremena pa smo ga umjesto u nedjelju održali u srijedu. Jazz glazba malo je neobična za ovo područje, ali svi koji su došli bili su oduševljeni. Bila je “chill” atmosfera kod nas na bazenu, jako je dobro prihvaćeno i možda ćemo neku suradnju i za iduću godinu dogovoriti jer ove sezone teško da ćemo ih opet dobiti – govori. Novi zabavni sadržaj koji se planira krajem srpnja je nastup zbora.

-Domaći zbor bi uskoro trebao održati nastup na kojem će izvoditi obrade pjesama naših poznatih pjevača. 23. srpnja u 19 sati će biti koncert pa lijepo molim sve da dođu i da ih poslušaju – poziva. Bazen nudi i sportski sadržaj pa se uvijek mogu zaigrati tenis ili odbojka. Vodopija ističe kako imaju sreće s vremenom, a čak i ako se temperature spuste, voda u bazenu je grijana pa posjetitelji mogu uživati bilo kad.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!