Rekonstrukcija nogostupa nastavit će se i iduće godine

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA TRNOVITICA – U tijeku je četvrta faza izgradnje nogostupa u naselju Nova Ploščica smještenom u općini Velika Trnovitica. Općini je oko projekta pomoglo Ministarstvo regionalnog razvoja dok cijela investicija iznosi oko 600 tisuća kuna. Riječ je o zadnjoj fazi, a sveukupni radovi trebali bi biti gotovi uskoro, navodi načelnik Ivan Marković.

– Nogostup u Novoj Ploščici je u završnoj fazi. Radovi su u tijeku i očekujemo da će to uskoro biti završeno. Riječ je o četvrtoj fazi kojom se ovaj projekt završava – rekao je. Kaže načelnik da potrebe za rekonstrukcijom ima i na ostalim nogostupima. Konkretno, novo ruho treba nogostup u samoj Velikoj Trnovitici.

– Potrebe ima, ali ove godine ne mislimo ići u daljnju rekonstrukciju. Za iduću smo godinu predvidjeli Veliku Trnoviticu. Izrađuje se projektna dokumentacija i od iduće godine krećemo s adaptacijom nogostupa koji je u derutnom stanju – naveo je. Obnavljanje nogostupa u općini dokaz je da Općina brine o komunalnoj infrasrukturi, a kako kaže načelnik, briga će se nastaviti i u budućnosti.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!